Nieuws

Nieuws over de Flat Nuts, heet van de naald, zoals geplande optredens, welke zangers we momenteel zoeken, enz. kan je volgen op Facebook.

Volg ons op Facebook Horizontale lijn

In beeld

Foto’s
Foto's van de Flat Nuts

Video’s

Onze overige video’s vind je op  Youtube.

Repertoire

We zingen pop en rock, recente hits en oldies, bekende meezingers en ook bijna vergeten juweeltjes… Alles meerstemmig a capella.

Horizontale lijn Partituur

Een greep uit ons repertoire:

Believer (Imagine Dragons)
No time to die (Billie Eilish)
High hopes (Panic! at the disco)
The World Is Mine (Hooverphonic)
Faith (George Michael)
Lemon Tree (Fool’s Garden)
Get Lucky (Pharell Williams, Daft Punk)
Mister Sandman (The Chordettes)
My Favourite Things (Ariane Grande)
Friends (Marshmello & Anne-Marie)
Somewhere only we know (Keane)
All of me (John Legend)
Lean On Me (Bill Withers)
Royals (Lorde)
Blame it on the boogie (The Jacksons)
When I’m 64 (The Beatles)
She Goes Nana (The Radios)
Girl (Anouk)
Crazy little thing called love (Queen)
Super Trouper (ABBA)
All I want for Christmas (Mariah Carey)

… en nog veel meer.

Zing mee

Voel je het kriebelen om met ons mee te zingen? Hoe kan je koorlid worden? Neem contact op met het bestuur! Hieronder lees je alvast enkele praktische dingen.

Repetitie in een cirkel Horizontale lijn

Audities

Er zijn veel kandidaten. Daarom houden we steeds een stemtest. Tijdens die test zing je een vooraf afgesproken nummer. Je krijgt ook voldoende tijd vooraf toegang tot partituur en audiobestanden, zodat je je comfortabel voelt met je voorbereiding. Muzikale scholing of kennis van notenleer is geen vereiste. Het gaat erom dat je kan overtuigen met je stem en présence. :) Loopt dat goed af, dan word je een Flat Nut!

Wanneer gaan de repetities door?

We repeteren wekelijks op woensdagavond, van 20.00u tot 22.00u, het hele jaar door, behalve tijdens de zomerstop van half juli tot half augustus en tijdens de kerstvakantie.

Waar gaan de repetities door?

De repetities gaan door in de kapel van het Justus Lipsiuscollege in Leuven centrum. Een repetitie vrijblijvend bijwonen is mogelijk mits afspraak met ons bestuur.

Ondersteuning bij het oefenen

Partituren instuderen gaat snel. Alle leden krijgen toegang tot de partituren. We gebruiken de software Musescore waarmee je jouw eigen zangpartij op je eigen tempo kan laten afspelen. Zelfs als je geen noten kan lezen, zal je merken dat het op deze manier niet zo moeilijk is. Na wat oefening heb je die partituur al niet meer nodig!

Aanwezigheid

We verwachten van je dat je actief aanwezig bent op de wekelijkse repetities. Kan je een keertje niet komen, dan is dat geen probleem, zolang je zorgt dat je mee bent met het repertoire door thuis te zingen.

Lidgeld

Wij vragen een jaarlijks lidgeld van onze leden. Dit bedraagt 80 euro voor een jaar. Studenten en werklozen betalen 53 euro. Een toffe t-shirt is inbegrepen!

Horizontale lijn Knotsgekke groepsfoto tijdens koorweekend

Boek ons

U kan ons boeken voor een optreden bij u! Voor een huwelijksviering? Om een bedrijfsfeest op te vrolijken? Voor het nieuwjaarsfeestje van je vereniging? Om een uitwisseling te organiseren met jouw koor of muziekensemble? Neem contact op met ons bestuur.

Optreden

Vier zingende koorleden

Logo

Groepsfoto op een podium in zijzicht

Aanmelden

Enkel voor koorleden.

Aanmelden