Hoe word ik lid?

Voel je het kriebelen om met ons mee te zingen?

 

Stuur een mailtje naar bestuur@flatnuts.be, indien mogelijk met vermelding van jouw stembereik (bas, tenor, alt, sopraan, ...).

 

Verloop van stemtesten/audities


Er zijn helaas te veel kandidaten om iedereen toe te laten, daarom houden we steeds een stemtest. Tijdens die test zing je een vooraf afgesproken nummer. Je krijgt ook voldoende vooraf toegang tot partituur en audiobestanden, zodat je je comfortabel voelt met je voorbereiding. Muzikale scholing of kennis van notenleer is geen vereiste, het gaat erom dat je kan overtuigen met je stem en présence. :) Loopt dat goed af, dan word je een Flat Nut!

 

 

Wanneer gaan de repetities door?
 

We repeteren wekelijks op woensdagavond, van 20.00u tot 22.00u, het hele jaar door, behalve tijdens de zomerstop van half juli tot half augustus en tijdens de kerstvakantie.

 

Waar gaan de repetities door?
 

De repetities gaan door in de kapel van het Justus Lipsiuscollege aan de Minderbroedersstraat 15 in Leuven centrum. Ga binnen, loop een korte inkomhal door en ga naar rechts. Die gang volg je tot je niet meer kan en daar ga je rechts (om het hoekje) door een grijze deur de trappenhal binnen. Links van je is de ingang van de kapel, waar onze stemmen je welkom heten. Klik hier voor een visuele wegbeschrijving.

Flat Nuts boeken?

Zoek je een koor? Voor een huwelijksviering? Om een bedrijfsfeest op te vrolijken? Voor het nieuwjaarsfeestje van je vereniging? Om een uitwisseling te organiseren met jouw koor of muziekensemble?

Neem contact op met bestuur@flatnuts.be.

Ondersteuning bij het oefenen


Oude en nieuwe nummers leren gaat snel. Alle leden krijgen toegang tot de ledensite waarop je de partituren kan volgen en jouw eigen zangpartij op je eigen tempo kan laten afspelen. Zelfs als je geen noten kan lezen, zal je merken dat het op deze manier niet moeilijk is. Na wat oefening heb je die partituur al niet meer nodig!
 


Aanwezigheid


We verwachten van je dat je actief aanwezig bent op de wekelijkse repetities. Kan je een keertje niet komen, dan is dat geen probleem, zolang je zorgt dat je mee bent met het repertoire door thuis te zingen.
 


Lidgeld


Wij vragen een jaarlijks lidgeld van onze leden. Dit bedraagt 80 euro voor een jaar. Studenten en werklozen betalen 53 euro.

 

Repertoire

We zingen popnummers, trage nummers, grote nummers, klassiekers, en speciale nummers. Klik hier voor een overzicht van ons repertoire.