Lang zal ze Leuven

Op 28 oktober kwam Theaterkoor Tot en Met uit 's Hertogenbosch (zusterstad van Leuven) op bezoek bij de Flat Nuts. Het werd een fantastische dag, met als hoogtepunt de memorabele korenavond in het Stuk. Tot en Met heeft een film gemaakt over hun avonturen en zal die feestelijk vertonen op het weekend van 20-21 januari. Ze hebben de Flat Nuts uitgenodigd om deel uit te maken van het event! Het evenement zal op 21 januari plaatsvinden om 14u in PERRON-3 in Rosmalen. Het zal beginnen met de vertoning van de film ‘Lang zal ze Leuven’, een mockumentary over de aanloop en het verloop van Tot en Met bezoek in Leuven, gevolgd door een optreden van de Flat Nuts, en uiteindelijk van Tot en Met. Tickets zijn te verkrijgen op http://fp.theaterkoortotenmet.nl/ .

Met steun van Stad Leuven.

Recente berichten