Wanted: a capella choir beat boxer

March 15, 2018

In a capella bands zijn ze niet te missen : beat boxers. Ze maken percussieklanken uitsluitend met hun mond en zorgen zo voor de coole finish van de nummers.  

 

Voor ons a capella popkoor 'The Flat Nuts' zoeken we momenteel een permanente beat boxer - iemand die niet meezingt maar zich op beat boxing concentreert.  Je hoeft geen expert te zijn - amateurs met wat youtube-beatboxing-tutorials ervaring en de wil om zich te vervolmaken zijn welkom voor een auditie. Je hoeft niet eens te kunnen zingen!  Je moet wel een gevoel voor ritme hebben, en naar een mooi geheel  streven.  

 

Let op : meestal treden we op zonder versterking, en dan wordt de beat boxing ook niet versterkt en vraagt het wat volume.  Af en toe werken we wel met geluidsversterking en kan je een micro gebruiken. Je moet je dus aan omstandigheden kunnen aanpassen.  Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar bestuur@flatnuts.be    

 

 

Please reload

Recente berichten

September 19, 2020

February 9, 2019

Please reload

Contact

 

bestuur@flatnuts.be

Volg ons!

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - grijze cirkel
  • YouTube Clean Grey
  • Twitter Clean Grey

COPYRIGHT © 2017 THE FLAT NUTS - A CAPELLA KOOR UIT LEUVEN