Audities begin juli!

Warm die stembanden maar op, hou die bibber maar in toom en wees voorbereid op klamme handjes, het is weer die tijd van het jaar…

Elk jaar organiseren we audities voor kandidaat-leden voor de vrouwenstemmen. Dit jaar verwachten we jullie

begin juli. Voel je dat het moment is aangebroken om ons omver te blazen met jouw zangtalent? Stuur dan een mail naar bestuur@flatnuts.be. Gelieve niet te lang te wachten want we bereiden deze audities graag met zorg voor.

Ben je een man? Dan verloopt het proces een beetje anders. Aangezien we steeds op zoek zijn naar mannen kan je in principe op ieder moment instappen. Je volgt drie repetities, zingt de pannen van het dak en doet dan een stemtest. Voel je het kriebelen om onze mannen te versterken? Stuur dan een mail naar bestuur@flatnuts.be

Succes!

Recente berichten