Benefiet voor Kom op tegen Kanker- 20/11

The Flat Nuts zijn Kom op tegen Kanker erg genegen! We willen dan ook graag ons steentje bijdragen door hetgeen wat we het beste kunnen ;). Zingen zingen en nog eens zingen! Na een kort en intiem concert in de mooie Mariakapel in Heverlee, babbelen we graag na met een glaasje en een stukje cake. Wij smeren onze stemmen alvast, leggen jullie een centje klaar? De opbrengst van deze vrije bijdragen gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

Praktische informatie:

- Wanneer: woensdag 20/11 om 20.30u.

- Waar: Mariakapel - Matadilaan 6, 3001 Heverlee

Recente berichten

Contact

 

bestuur@flatnuts.be

Volg ons!

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - grijze cirkel
  • YouTube Clean Grey
  • Twitter Clean Grey

COPYRIGHT © 2017 THE FLAT NUTS - A CAPELLA KOOR UIT LEUVEN